THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Friday, April 04, 2014

Lauk kesukaan aku...

Assalamualaikum.

Entry kali ini cerita pasal makanan pulak.
Yey, cause i love food!

Obviously, sekarang ini if u'olls perasan... kemain banyak fast food yang advertise. Just rang up the phone and ordered.
Bla,bla,bla.
Lima minit kemudian,
Dah ada makanan turun daripada langit dekat depan pintu.
Ding dong. Pizza delivery!

Bila bab ini, don't argue about the nutritional status or your diet routine.
It's become a sensitive issues. Okay.
Makan jek la kan tanpa banyak cakap.
But, bila sebut pasal makanan...

Aku ada another story behind it.

To me,
I paling adore everything about my emak punya food. What ever she cook, i will ate.
100% sure.
: )
She got a magical hand!

Then, the most unforgettable dish is her masakan sayur pucuk manis masak lemak + keledek. And plus ikan kembong sambal.
Tambah ikan masin.
And sambal belacan signature.
Simple, but
Pergh!
Yummy.
Best in the world.

Jangan pelik if aku sanggup hirup kuah dia. Sruuuppp... 


plus


I can ate this type of food everyday and anywhere...
Oh,
Missed my emak cook!

Cheit... Slowly, tarik keluar kalendar...
Bila nak cuti nih.
Plan balik kampung.
Hehhehe.

Sheikh Hussein Yee

Assalamualaikum,

My routine, i will upload Islamic video every Saturday or Sunday from You tube.
Yeah, Alhamdulillah.
I using the you tube in a good way.
So, between Saturday or Sunday... it's depends on my working time schedule.
'Cause at that time, i just work half day.

Yes,
After that,
Feel free to focus on hospital free wifi,
Hhehehhe....

My reason i upload Islamic video is because i wanted to motivate myself.
I know i'm not a perfect person who everyday can go to mosque.
Take a sweet time to hear speech from great Imam.
Masyaallah.
Even to know any updated news about Islam.
Malaysia and oversea especially.
Or joining a charity.

Just there, here i'am.
Uploading.
To keep updated and fixing myself.
Even take whole week, on that day... i will upload at least five.
Enough per video a day.
Awesome!

Slowly, really worth it.
Right?

So, my friends...
Please meet my new inspiring,
he is from Malaysia okay!
Sorry, i just realized about him.


Called him, Sheikh Hussein Yee.
And from his video, overall i like it.
May be 'cause from a same country.
So, the chemistry... umph!
I love how steady and cool, plus sense of humor he is.

Such an amazing person.
May Allah bless him.

Mu dengar baik-baik aku nak cakap nih!

Thursday, April 03, 2014

Restoran Ombak, terombak-ombak gitu

Assalamualaikum,

Makan!
Untuk gi hang out dengan kawan-kawan yang dalam lingkungan 20-30 orang (seriusly ramai, i'm not cheating) kita perlukan tempat makan yang "you can eat anything as you can!" Huahuahua.... i love that tema. Siapa punya idea nih? Sila pergi cuci kereta jiran aku sekarang. 

Then, ala steamboat lah pilihan terbaik. 
Uhuh, aku menjadi semakin teruja. Bab makan nih, jangan tolak tepi la kan.
Guess what? 
Restaurant Ombak menjadi tapak tangki perut yang siap sedia untuk dipenuhkan. Ni first time aku gi sini. Memandangkan kakak yang aku tumpang tuh tahu jalan, "cool yoh" even jalan jem. 

Alamatnyer: 27, jalan PJU 5/20E, Kota Damnsara,
Telepon: 03-61435599
Operasi: 3 pm sampai 12 tengah malam.
Harga: RM 29.00

picture: Yuyu's blog
Time aku gi, tak la penuh camni. Mungkin sebab hari itu hari Selasa. Apa kona eh ko jang ngan hari selasa? I just said, lallalallalallal.... Tapi baguih la kan sebab tak payah la korang nak berebut-rebut for their chicken wing dia yang sedop tuh. Bak mai resepi kak Jah oi. And kak Jah will balas, "banyak cantik muka hang." Dush!

Our 'good' moment:
-Parking? tak susah. And I like their concept. And those decoration. Pheewit, so romantic you know.
-One of kawan aku pergi bedal bihun, nasi goreng, mee, and those chicken wing. Satu pinggan setiap satu lauk. And lastly, no seafood dia boleh take it coz dah kenyang. Poor girl.
-Best part yang aku perasan la kan, "Sejak bila aku nih kerja part time as a chef?"
-Aku salute 101% for their care to sediakan tempat sembahyang. Billion thanks from me. 
-Another friends kitaorang pergi masak mee maggi dalam tomyam sup as first meal? What the ...., takde lauk lain ker babe?
-Is possible for me to telan around 40 ekor udang. Fuh! and the next day, my throat felt little funny.
-Their sauce + our combination idea make it really ohsem!
-Idea sedikit bangang adalah untuk seludop telur, so sweet la kan. Tapi kami tak tunaikan pun. Terasa bersalah pulak tetiba. 
-Makan and chit chat, so heaven.


Our 'bad' moment:
-I don't like their char kuew tiow (I don't know how to eja dia) coz nampak crumble. And it make me so sad. 
-On behalf, kitaorang say sorry sebab tak kecualikan one table for indian friends (two girls) yang cannot eat any meat. Sorry and sorry again! And i will blame the waitress yang tak concern langsung. I just want you to bring me new wrapper jek, doh. But at least i try to understand their policy. what to do.  
-Aku tak tergerak langsung nak try dia punyer bubur. Coz don't look so interesting as their onde-onde (buah melaka). But i hope they can impress me better for my favorite dessert. 

That's it, macam banyak komen sangat lah kan.
Karang tak pasal-pasal owner tuh gi carik aku and piat telinga I. Uhuh?
So far, memang tak menyesal gi even ada certain thing yang aku don't like. but siapa kisah if korang dapat hang out with others. precious moment tuh semua beb!

mu yang meja sebelah sana, nak ketam ke udang?