Friday, June 07, 2013

Pandangan wanita: Lelaki dan sex

Assalamualaikum,

Ini cerita beberapa minggu lepas:
(UNDER 18 Y/OLD-panduan ibu bapa amatlah di perlukan).


Toing! Apa benda di orang tengah cakap nih. When you're pregnant, sometime will you felt horny? Soalan yang tak berapa nak cepu masnya bila kawan aku, tanya sorang kawan lagi yang baru tiga bulan mengandung... Aku yang terlibat sama dalam situasi kencang tersebut, dengan innocentnya kena dengar sekali. Tajuk luar alam dah ni... perdana menteri Sovoskadialaperkasa pernah berkata: ilmu ada di mana-mana, so 'kena' dengar nih. (lebih-lebih lagi bila story tentang...ehem-ehem). OMG!


But, bila over limitation mind aku nak download semua apa yang syok di chit-chat... banned and sensor bangang punyer jalan cerita:

"Oh come on beb, calon suami pun tak muncul-muncul lagi korang nak cerita pasal sex theraphy!"

Bila cik pikir macam itu, Ayat balas daripada kawan aku:
"Oh come on my friends, ini for your future la. One day, you'll gonna to face it for sure. Buat apa nak malu???"
"Yeah, for future, tapi mestikah di ceritakan sekarang???" (budak berlagak baik)
"Yup!"

Sumpah, aku dan kawan yang lelain (single in list) dalam enam tujuh orang kena brain wash dengan cerita gaya gini. Gila-gila-gila...

"Nonsense la kalau lelaki itu cakap dia tak pernah *pancut... Bigger loser la. Ntah-ntah video lucah privately berlambak kat dalam lappy kot. Kantoiii..."
Kahkakah.... Dirty mind! Kau ingat kahwin untuk sex jek ker? Woishhh... Tu lelaki gila seks namanya. Simpang malaikat empat puluh empat.


"Maybe.... Bila kita fikir macam tu sebab kita perempuan, boleh tahan lagi. If lelaki, no time to wait."
"What???" (tetiba terkezut, padahal... tengah cover line takut manager datang).
"Oh man, if he want to f*** you, (pastikan yang surely halal) they'll just do it. Hahaha... Just enjoy! Diorang yang penat, kita relax jek (mendalam maksudnya tu)."


??? Choii... Berlebih-lebihan masuk bab munakahat kan diorang semua ni. So, salah satu cara nak larikan diri daripada kawan yang tengah semangat sensual aura berbahaya tu...

"Uit, blah la jom... Kang tak pasal-pasal diorang cakap kita curik tulang."

"Buat apa kau nak curik tulang kawan, ingat kita ni kucing??? curik la BMW ker... Tv Plasma ker... Baru masyuk! Orang tengok pun pandang dua tiga kali. Kahkahkah..."


Bengong punyer kawan!




Hurmm... ada betulnya cakap kawan aku tu, dunia makin maju-porn club merata-rata. Lelaki, tetap jugak lelaki. So, just add 'lil bit ilmu camni, make sense la kan. 
Shoot! (aku harap kawan aku tu cepat la kahwin).