THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Sunday, April 21, 2013

Cik Ziqa: i loved you, beb

Assalamualaikum...
Tetiba aku tangkap rindu kat budak sorang nih. Lamer dah kita tak berjumpa dia kan (padahal tak la lamer sangat). Bila aku tepon Emak, dan nak cakap dengan dia nih... kemain payah. busy kemain. Sibok gaduh perang mulut dengan Atok dia (Ayah). Itu salah... ini salah. Yang betol, dia sorang jek... Aku pun takut nak gaduh ngan Ayah, dia siap boleh cocok bontot Atok dia lagi... Tabik lapan ratus kali la sama cik Ziqa nih. Hahhaha... Atok dia nak marah pun tak boelh coz hati cik Ziqa sangat sensitip. Kang dia wat silent action... takde la pengubat kesunyian orang tuaku. umpan jajan mungkin solusi terbaik.

Bila aku godek-godek isi lappy ni, ad la jumpa satu folder penuh gambo dia ngan cik Alia. So, ini yang aku dah edit bagi korang lihat. 
Cik Ziqa buat muka comel. Ingat comel sangat la tu... siap posing dalam kereta lagi.Tapi seriously, cool sangat. Hidooppp Cik Ziqa!