THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label i'm just joking around. Show all posts
Showing posts with label i'm just joking around. Show all posts

Sunday, July 30, 2017

Part three: Shangri la Hotel to PCMC Raya!

Assalamualaikum.

Sambung lagi nih.
Ni adalah pasai gambar berangkai daripada tragedi depan rumah separuh jalan tepi ATM.
Panjang tak tajuk citer nih?
Saja bagi tak nak laku.
Saja bagi tak nak korang jeles nanti kami famous.

Hahhahah. Sila lempang diri sendirik.
Riak.
Kan.

Ok, Layan.

Kami tahu kami bukan model, tapi kami rasa kami pass jadi model untuk pasu/belanga warna cokelat tuh.
So...
Let us be... Let us be...Let us be one of them. (nyanyi versi Frozen)
Sebab muka kami berbagai bentuk begitu juga our bodies. Langsung tak mengikut piawaian.
Pregnant women at the back!
That's make us, someone you will geleng kepala on the next day.

Selain jadi model untuk pasu /belanga warna cokleat tuh.
Kami juga menerima tempahan untuk menjadi...
Model pokok di tepi rumah anda.
Model rumput.
Model tambahan untuk tiang elektrik.
Dan sewaktu dengannya.

Most importantly, gaya kami adalah gaya kami.
Bebas.
But, tak berlari. Sebab malas nak lari. Hah, pregnant women dah show her tummy. Alert! And,
Hodoh mana pon person yang kat belakang tu nak kenakan orang depannya ker kan.
Akan ku balas balik. Siap la dia.
 So, next entry our profile as model. Boleh dikatakan bersambung ar. Nih.
Bye!