THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label crazy. Show all posts
Showing posts with label crazy. Show all posts

Thursday, March 31, 2011

something crazy: Pilih menantu/ isteri di sini.

Wohoo... aku nak wat kerja gila jap.
Korang agak-agak kalau la aku send picture ni kat semua mak-mak yang ader anak teruna yang hensom se-level Taylor Lautner, Tom Hiddleston == agak-agak korang der yang berkenan tak???

>>>>ahahhahahahah.....Silap-silap kena black list adalah (malu-malu). Helmet maner, aku nak tutup muka jap. Huhuhu...

yang maner satu pilihan hati?

Actually, samaada kaua tau aku- pemilihan yang tepat dan yakin itulah jodohnya adalah penting. Jangan pandang seseorang kerana kecantikan padanya-pandanglah kebaikan hatinya kerana itulah bentuk sebenar seseorang itu.