THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label Vivatel hotel kl. Show all posts
Showing posts with label Vivatel hotel kl. Show all posts

Wednesday, March 29, 2017

Dinner Hollywood glam

Assalamualaikum.

My hospital menyambut secara gilang-gemilangnya their 10 years of anniversary.
Yang baru kerja tak sampai tiga tahun ni pon just tumpang sekaki dua.
Yelah, makan free.
Mana boleh let go camtu je even kan.
Yum.yum.yum.yummy.

Actually me and my pregnant friend rasa pening-pening lalat sebab kerja pagi, petang ada talk kat institute jantung begara, IJN. Tempuh jem lagi dalam hujan.
And pastu balik kami kena hospital semula before gih dinner reramai.
Fuh.
Rasa tak nak pergi, tapi bila fikir balik pasal makanan semua.
Tahan, tahan. You can do it!

Ootd free. Hahhaha... Senang kerja.
Ni time kat IJN.
So, event kat Vivatel Hotel.
And my ootd. Free jubah yang i got from Losravelda mood republic fair kat PWTC masa tu.
Black and white theme.
Kena la sikit-sikit with their Hollywood glam.
Ohkeylah. Tak payah over blink-blink sangat. Or nak kena make up or nak kena rent dress.
Jangan membazir.
And not even in my life list nak buat semua tuh.

Ramai yang geram bila i not wore any make up malam tu. They want to see me in it.
And even ada yang nak paksa me pakai it. Siap volunteered. 
Duh, nasib sempat lari.
Anyway guys, janganlah camni.
Just tunggu bila nanti on my big day baru lah i conteng my face ok.
Even the contact lenses too.
Don't surprise plak time tu tengok i gojes gila debom-debom. Hahhaha...

About foods. I hate it how they prepared it outside the hall.
Dah la dok meja hujong belakang sekali.
Rasa malas nak bangun. Sebab nak tempuh orang-orang yang tak kita familiar with. Tapi merunggut pon ada la lima enam pinggan jalan.
Ups!
Most liked, their curry. And cakes.
Sedap.

Tetiba semua bertukar jadik baik pakai kot bagai.
Sanggup gak datang even kes habis lambat. Sebab kot dah la sewa, dengar kabonya lah.

We're just enjoying the days, with great performance semua.
Part paling best, we're cheering up for our queen department untuk dress paling meletop, ketat and masuk neraka semua.
Betullah kan.
Anyways, menang gila sampai yang lelaki gih bangun dan gi depan and baling-baling napkin bagi support.
Nasib tak ada yang baling meja, kerusi.
And perempuan, we're just berdiri sama and jerit hysteria sama like tak peduli esoknya kes berlambak tengah menunggu.
Best moment ever.
And she got the crown, babe.
Congrats!

And for some lucky draw, yang bertuah tu.
Sama congrats lah.
Best tu.

Cak!
Anyway, part paling kelakar. Bila habis nak balik. Semua meracau kat legar parking carik kereta memasing.
Hahahhaha. Gila.
Sebab parking mall kena tutup.
Gila.

Ok, i'm out.