THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person because everything is strange. Life. People. And yeah, I don't know what planet I'm on. 

Anyway, thanks for all your support.

Monday, October 29, 2012

Raja Nadia Sabrina-Cantiknya dia.

Assalamualaikum.

Hallousss... Malam dah kan. Hehehhe... Tapi, aku tak ngantuk lagi lah-so aku update dalam terjah blog orang lain. Uhui-steeett.... kat empunya blog nih. Cantiknya!.

Cerita best nih. Even, korang dah pun kenal dengan makhluk Tuhan paling cantik nih-  Raja Nadia Sabrina. Tapi, aku nak cerita gak-of course. Suker gila tengok dia bergaya, simple and in muslimah style. Umpphhh-six stars.

Selain dalam blog jek korang boleh terjah, dia jugak ada web lain- Lookbook.nu-CLICK HERE. Sure, korang akan tak kelip-kelip memandang. Pasti!. See.





Siap ada tutorial lagi, baguih sungguh. Then, sekali lagi-aku perkenalkan- Puan Raja Nadia Sabrina.
Enjoy!