THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person because everything is strange. Life. People. And yeah, I don't know what planet I'm on. 

Anyway, thanks for all your support.

Showing posts with label cerita menarik. Show all posts
Showing posts with label cerita menarik. Show all posts

Monday, October 29, 2012

Raja Nadia Sabrina-Cantiknya dia.

Assalamualaikum.

Hallousss... Malam dah kan. Hehehhe... Tapi, aku tak ngantuk lagi lah-so aku update dalam terjah blog orang lain. Uhui-steeett.... kat empunya blog nih. Cantiknya!.

Cerita best nih. Even, korang dah pun kenal dengan makhluk Tuhan paling cantik nih-  Raja Nadia Sabrina. Tapi, aku nak cerita gak-of course. Suker gila tengok dia bergaya, simple and in muslimah style. Umpphhh-six stars.

Selain dalam blog jek korang boleh terjah, dia jugak ada web lain- Lookbook.nu-CLICK HERE. Sure, korang akan tak kelip-kelip memandang. Pasti!. See.





Siap ada tutorial lagi, baguih sungguh. Then, sekali lagi-aku perkenalkan- Puan Raja Nadia Sabrina.
Enjoy!