THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person because everything is strange. Life. People. And yeah, I don't know what planet I'm on. 

Anyway, thanks for all your support.

Sunday, October 14, 2012

My best friends engagement- cik Liha


Assalamulaikum.

Congratulations cik Liha!!!... Actually this beautiful lady bertunang maser rayer ke-3 tahun nih. How good friend I ‘am, baru sekarang nak update pasal kisah dia. Hehehhe.. scalloped smiling, please. Even dah lamer, but it’s still ‘hot’ right. Cik Shu pun tak dapat attend dia punya ceremony-I ‘am behalf of others. Baik kan?

Before the day, cik Shu and I dah gegar dah rumah cik Liha nih-raya sekali lah. Even penat petang tuh travelling dan malam gi rumah dia, for my best friends-no hal. No sweat. Baik lagi sekali tak? Heheh… terjah, chit-chat, cari-gali rahsia segala ala Melodi. Area kol 10, 11 la balik-takkan nak tidur saner-panda eyes sok cik Liha. Saper nak jawab? Lagipun cik Shu nak balik kampung esoknya.

Average, ceremony start after Zohor and her future husband is orang KL. His name…. I don’t know (forget to ask). Sorry, sorry. Food? Alhamdulillah, like always-sedap bangat. Hantaran semua cantik belaka. Main part, I can tell…she is beautiful. Pheewit!. Der tangkap picture lagi tau. See...


Then, doakan diorang bahagia dunia akhirat dan selamat bertunang kepada cik Liha serta pasangannya.  Hopefully, I can attend your next ceremony. Kahwin!. Hehehe…

Brought to you by: cik Diba.