THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person because everything is strange. Life. People. And yeah, I don't know what planet I'm on. 

Anyway, thanks for all your support.

Showing posts with label lepas geram di sini. Show all posts
Showing posts with label lepas geram di sini. Show all posts

Tuesday, August 12, 2014

Okay, this is too much

Hi,
Nah. someone not in mood.
Better watch out.

Aku nak habak satu cerita, tiga hari lepas.
....this is about a men yang perasan bagus dan poyo gila.
Gila sangat-sangat lah yer kepoyoannya itu.
The best words i can described about him.
I'm sorry.

So, in my working department.
Aku kena tanyalah,
If diorang ada wearing something 'fake'...
Like-piercing, dentures, jewelries, and whatever.  

So bila bab Gigi. 
In my normal tone, aku ask... "Sir, do u have any loosen teeth?"
So, dia cam blur.
Ohkeyyyy...
And nurse sebelah pon cakap,
Gigi goyang.
*mana tau dia tak faham, kannnn...

And guess what,
Dia cakap ayat aku tak specific...
"Gigi dia semua goyang, tapi goyang macam mana?"
What the.... salah aku ke?
Cheit!

So, aku just senyum tak kata apa, tapi dalam hati... 
Gigi kau semua goyang?
Biar betul oi, ko ni osteoporosis awal benor... Hormone pon poyo cam orang yer gak. 

End case. 


And petangnya ada orang post ni kat my whats-app...
Dan i think it's make my day dan tak poyo. 
Cer tengok gaji dia? 
Kau hado???

Bye.