THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person because everything is strange. Life. People. And yeah, I don't know what planet I'm on. 

Anyway, thanks for all your support.

Sunday, December 15, 2013

Bakat terpendam-Seni melukis

Assalamualaikum,

Hey, Hey… aku telah membuat sesuatu yang aku dah lama tak buat. 
Excited tu, tak sangat la tapi terasa mahu riak ada sikit. 
Choi! Hahahha… 

Pada pagi yang hening lagi angin meniup bayu...
Hikhok.
Ayat mahu putus nyawa baca. 

BTW, aku lukis watak cartoon. Cerita apa? Cerita aku sendiri. 
This lakaran adalah watak daripada from two different faces. 
Si serius versi watak dia ketawa. 
Cececeh, gediks-nyer. 
Tapi, apa boleh buat… 
Gian nak lukis. 
So, diorang ni cartoon lelaki jelah... kan coz muka lelaki senang nak lukis berbanding si para wanita yang kena adjust make up semua. Betul tak? Unpredictable!
Tiga watak yang... bipolar!

Lihatlah, pandanglah. 
So, mesti korang nak cakap aku cool kan. 
Ahaks! Aku cool? Biasa jer.
: )
Cer aku buat muka bajet tak nampak sangat ke-cool-annya.
See...