THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label nonsense. Show all posts
Showing posts with label nonsense. Show all posts

Thursday, October 09, 2008

Wings Of The Dove: Don't judge me.

Assalamualaikum,

Hasil carian imej untuk weheartit

Yeah.
I like the picture above.
Kita mesti create diri kita sendiri.
Susah memang susah.
Macam saintis nak cipta sesuatu benda.
Diorang ada banyak uji kaji.
Salah silap.

And untuk hidup ini,
\Kalau nak apply, agak mencabar.
Takkan nak selalu buat salah.
Nanti orang kata, bodoh amat, plak.

Tapi yang penting, susah itulah dimana kita akan belajar.
Untuk mencari diri sendirik.
Mencari apa tujuan hidup kita.

Nak cakap lebih-lebih pon.
Aku pon baru nak hidup.
Hidup atas kaki sendirik.
I like how my parents treat diorang punya anak-anak.
Untuk jadik independent.
So slowly lah ni.
Menapak.
And nak jaga the trust they give us lagi.

Huh, chayookk!