THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Wednesday, July 12, 2017

Cereal and Me

Assalamualaikum.

Nampaknya this coming months sampai next year. InsyaAllah.... cereals are going to be my BFF.
Not only for breakfast, snack time but for dinner and maybe lunch.
Sebab i like those, more than rice right now and ianya sangat senang dimakan.
Agak-agak boleh consider acceptable tak my appetite nih?
Ada yang akan kecam?

Nih bukan part melupakan asal usul but more pada ikut tekak sendirik.
And don't worry, I'm fine.

I just missed my family!

Selain cereal, i still attached to bread. Oat sihat from my friend. And of course more buah buahan.
Fiber kena ada gak.
Untuk tak de lah tinggal rangka je nanti, i will make sure... dalam a week tu ada lah tiga empat kali kena makan nasi full set.
Or at least Mc Donald porridge.
Remind me please.

Honey star and Coco crunch ni brand normal yang kena ada.
My stock for it dah full, time Ramadan masa tu. 
Siap ada banyak lebih.
Kat my department ada two on standby and kat rumah always two jugak. 
So memang perfect la kan.

Ni food fav sampai la terikut-ikut balik Raya masa tu. 
Orang shopping baju raya, i busy tolak trolley carik creal.
Sampai empat box on standby.
Lastly, anak sedara yang pakat habiskan.
Berhuhu jela.

So, nampaknya memang tak payah diet.
And kena more light exercise.

Next year big project make me so awesome!

Tuesday, July 11, 2017

He's sick

Assalamualaikum.

Yesterday my colleague yang sakit came in.
Dia fill up dia punya Mc and everything.
Settle apa yang patut sebab dia akan sambung cuti lagi.

So the atmosphere time dia ada kat satu bilik tu akan terus changed.
And everyone looks tried to avoid him.
I feel pity for him.
Sangat kesian.


But come on lah, we all know he's a good man.
And, I know dia punya diagnose disease tu boleh berjangkit.
Dia dah wear mask kot.
Precaution untuk dia dan all of us.
And he's not coughing kan masa tu,
Duh.

They all still pertikai droplet can out from side of that mask. 
And they don't want be a next victim.
Can he work again?
Better not be in a same team with him.
And ....blah. blah. Blah.
So unfair duh.

Macam lah they all tak pernah stroll around in public.
Berselisih dengan lots of disease surround us. Tu lagi dahsat but we're ok kan.
Just in case someone coughing.
Batuk sikit jer.
And we pon tak avoid kan.
So why bother melampau pada colleague sendirik?

People always weird.
And judge tak bertempat.

I pray he recovery fast.
Always be sihat.
And shut down all the mulut-mulut here.

Saturday, July 08, 2017

Tangkap belalang

Assalamualaikum.

So, back to Raya time masa i still at Johor.
Time tu nak keluar beraya, semua dah siap-siap.
Then tinggal budak-budak nilah.
Diorang main kat luar.

Jengah-jengah, they all tengah tangkap belalang.
Sekor pon tak dapat.
Vogue je lebih dengan jaring, balang bagai.
Hampeh.

Then datanglah aunty dia yang cute nih.
Gi situ, tolong tangkap kan tiga empat ekor.
Apa barang pakai jaring semua.
I pakai tangan ok.
Hehhehhe....


Then, siap semua tangkap.
Ajak they all shower, and later baru boleh tengok belalang tu semua yang da secure in balang dengan jaring as penutup.
Sila tepuk tangan,
Sebab ada aunty yang hebat nih.
Hhehehhe....

Lets get your kids enjoy the grass, sand and all of it.
Biar kotor pon tak pe.
Pastu mandi lah.
Baru la menarik childhood depa!
= )