THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Monday, April 12, 2010

Tanjung Emas, Muar, Johor

Assalamualaikum.

Selepas praktikal lebih kurang (tiga bulan) di Hospital Sultanah Fatimah, Johor.
Perjalanan kami ditamatkan di Tanjung Emas!. Outsider activities that can bring fresh air to your brain (yang dah beku beribu).

Segala ke-happening dan ke-enjoy semacam bila peluh jantan sudah keluar kerana dek matahari yang memancar.---> bau badan pun sama gak!.

Macam-macam ada-aerobic, main bowling cara kampung (kelapa sesat) dan so on.
Kumpulan paling teruja amat lagi membanggakan adalah saper algi kalau bukan kami semua!.
Tak ingat la TAG line popular masa tuh.
Apapun, kami tetap juara dan juara, dan juara gak.

Jangan dok belagu bila kitaorang (yang ala international sesat gitu),
mengajar diorang cara adat dan permainan budaya Malaysia.
Mungkin sehari dua pas diorang lek saner boleh di-applikasikan pada keluarga dan kawan-kawan rapat.
Hahahaha..





Say peace no war!

Saturday, February 27, 2010

LANCOME: Wangi...tak saya?

Assalamualaikum,

Here we go, aku dapat minyak wangi mahal. 
Pheewit! suker-suker. 

Ni adalah pemberian ikhlas daripada my sister in law--Sist Zana. 
Mekasih bebanyak. 
Sangat wangi dan lembut baunya. 

Next, saper-saper tolong sponsor aku minyak wangi nih lagi. Hheheh...

Sunday, February 14, 2010

MARRIED: Mr. Ibrahim & Mrs. Shazana

12 Febuary 2010:




13 Febuary 2010:





Happening ala rakyat Gipsi---
Terbaru, sila bulatkan perbezaan super girls antara dua gambar di bawah ini..