THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label tudung mustard color. Show all posts
Showing posts with label tudung mustard color. Show all posts

Saturday, March 16, 2013

Vintage: Elegant and classic.


Assalamualaikum.

Vintage, sila angkat kaki jika anda adalah antara peminat tegar gaya ini. Lagi tinggi anda angkat, lagi tinggi pemahaman anda tentang theme elegent classic kesukaan ramai itu. Sekarang… gaya ni dah mencapai tahap demandnya (mentang-mentang ramai dah pakai) . So, untuk yang baru nak berjinak-jinak merpati… pandai-pandailah suai padan agar tak lari tajuk.

Bagi aku warna padanan untuk theme gini sesuainya warna lembut. Coklat, hitam, putih… Yolah, zaman nenek moyang kita dulu-dulu mana ada orang guna color block! Kena kejor seladang kang turun bendang pakai baju merah Mak Ngah. Citer P.Ramlee pun trademark hitam putih. Bunga pun corak kecik-kecik. Sweet sesangat.


Let’s shoot untuk gaya ini: Enjoy sambil layan lagu Home by Jim Reevens…