THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label selendang coklat cair dan merah pekat. Show all posts
Showing posts with label selendang coklat cair dan merah pekat. Show all posts

Thursday, July 25, 2013

Selendang raya aku, biasa jer...

Assalamualaikum semua.

Actually, ini adalah maser time beli tiket raya di TBS,
Aku ada buat investment in membeli selendang.
Hehhehe...
Op kos, aku choose yang paling murah.
Hahhahah.

Macam tak biasa pulak.
Sebab murah sangat aku beli lah.
Murahnya la kan sampai RM10 dapat dua helai.
Kira seheai lime hengget jek.
Masyaallah, murah-murah.
Ko hade?


Aku pick two color yang memang aku minat.
Light brown and red ruby.
Ahhh, i feel good.
Bertambah koleksi selendang.
Alhamdulillah.

And aku pun ingin buat announcement yang inilah bakal-bakal tudung raya aku nanti.
Sebab aku memang tak beli or even buat any preparation celebrate raya pun.
Sambil menyelam, snorkeling sekali.
: )
Puasa kan, mana boleh minum air.

Choi!
Bye.