THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label malacca. Show all posts
Showing posts with label malacca. Show all posts

Sunday, December 14, 2014

My family @ malacca, yo!

Assalamualaikum...

Last week, my friend (I called her, Emy) and I met my family at malacca.
Mereka gerak pepagi daripada johor. And arrived around 2pm.
I pulak baru gerak daripada kerja kol 2 pm, and sampai there about 5pm.
But I'm faster than my older brother yang stuck kat highway lagi...
Even we're from same place...kl.

And as I know ...
Malacca trip nih special treat tok both of my parent..  bagi diorang hepi hula-hula setelah asyik dok umah jer.
And they spent time there until monday...
Me? not sure.
Orait, next...

Memandangkan kami out of plans, we're just flow the heart... and I called it, makan time!!!!
Tempat makan yang femes op kos la umbai/umai???
Donno how to spell it.

Memandangkan lagi kami just terjah and not do any reservations...
Kenalah, tunggu..
tungguu..
tunggu la weihhh...
And it's freaking Saturday evening plus school holiday...some more.
Oh my stomach!!!

Alhamdulillah,
After fifteen minutes (tepat) ... we get a place and chair to eat
(cam trauma jek bunyik nyer).
And q up for ordering the food... seafood actually.
And the kids lagi seronok with their bubbles pistol. And cucu Atok Din kini bergabung!
Meletop!

Last portion yang tukang perabis is me.. and my friend, and my sister in law.
that kind of vegetables paling banyak,
ni sape degil sangat malas makan sayur???

But, whatever it is,
I like this panorama...
my family (not included abang aku lagi 2 orang yang tak dapat join) and me.
We talk each other, we smile like an idiot, we joke unnecessarily...
Sweeettt.
sob,sob,sob...
touching!

After that, we all lepak kat river cruise side.
My emak and ayah da balik homestay... penat.
Biasa... orang tua.

Just spending welfie with my friend there yang nak sangat naik kapal situ, but
You know, night time not open.
keshian dia.


And sunday morning, cik ziqa and mr apiz da bangun awal-awal pagi.
And its not ramadhan lol .
5am... I go downstairs and joined them.
Just make my day.


Later on, mr adam and cik tina bangun gak.
And cucu Atok Din kini bergabung lagi sekali!
Terbabom.

After breakfast...I packing balik ku-ul.
My friend had an urgent matter.
I don't mind that.

And I need a long rest too...
next plan, go back home and tidur.
Bye!

Thursday, February 10, 2011

The full stop: Pengalaman di bumi bersejarah, Melaka.

Assalamualaikum..

Helaian pada kali ini akan berkisar mengenai bandar Melaka (cube bukak peta Malaysia bagi ynag tak tahu, ye). All sorts of things in the pass (love, sorrow, and not miss the Bitter).. (I think a lot of joy). What the nonsense are you talk, girl. 

Selain bandar bersejarah, paling best adalah landskapnya yang superb cantik dan menarik. Semua gambar yang diambil sungguh berseri kerananya, dengan tambahan touch magic makin likes superstar!

Walaupun laugage yang dibawa bersanma jhabis jahanam kerana terpelanting sewaktu perjalanan pulang, menaiki bus (bunuh diri yang tragik). Namun, apa aku kesah..

Pengalaman yang paling berharga!

*Imigination safe with me in town melaka. Let's start, girls:






Kerana model import semua lari ikut jejaka Singapore, maka aku secara trang-trang menjadi model tak bertauliah (suka dan rela sebenarnya). Hahahhha... Superb! (masuk bakul dan tarik sendirik ini orang)




Kerana aku dah berumur 18 tahun dan keatas, maka hormone adrenalin yang berlebihan telah membawa aku untuk keluar malam. Maka, antara 'snap picture' yang dapat adalah:


Di lain hari, kitaorang sempat la gi Pantai Tanjung Bidara (masa lawatan ke Ledang, sebenarnya). 


Masyuukkk!!.. Try la gi shoot kat Melaka (pandai-pandai la carik). Google, GPRS ker, asal uummpphhh..













 .
.
.
.
.
.
.

To be continued.....