THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label lelaki pakai skirt. Show all posts
Showing posts with label lelaki pakai skirt. Show all posts

Monday, May 27, 2013

Skirt pendek untuk lelaki.


Assalamualaikum.
Wohooo… baca tajuk jek pun dah seriau meroma bulu kening. Gane tu??? Hahhaha… Seriously, first time aku selak bab fesyen lelaki dalam magazine cina tu(March 2011)-siap aku telek sampai kawan aku tegur…’hang paham ka??’ Paham tak paham, aku tetap nak baca jugak. Extraordinary punyer gaya. Silap-silap mak cik yang dok hulu kampong mesti terkezut melihatnya… ‘Aku atau alien ni yang sesat?’.

Cer teka-agaknya siapakah pereka fesyen gila tahap cipan nih. Ingin aku bertanya, motif tuan buat gaya gini?  Tuan ingat, tuan seksi ar? Ni mesti dulu masa kanak-kanak jenis yang tak pernah pakai skirt pendek bunga-bunga comel. Dah besor, sibok nak try… ngaku jek la. Hehhehe… Dan korang ingat korang sweet pakai cam tu la. Euwww…

Amaran: Hey kalau muka korang handsome bak hero Prison Break, si Wentworth Miller sekalipun… kalau ginilah cara pakaian korang. Confirm tanpa keraguan daripada Jakim-REJECT. Ni yang dinamakan gaya makan gaya-ala gay pun ada aku tengok.Tak boleh blah…

Hurmm, rakyat Malaysia ada berani pakai gini tak?


Arrgghh!!! Aku tak boleh komen banyak-banyak. Rasa nak…(sensor-kemarahan terlampau). Yang perempuan di singkatkan sampai tak cukup kain-yang lelaki pulak terlebih kain sampai semak mata aku memandang. Dunia… dunia akhir zaman… ( sambil menggeleng kepala lapan ratus kali).

p/s-aku tak tahu la kalau aku yang ketinggalan zaman.