THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label gambar lemang. Show all posts
Showing posts with label gambar lemang. Show all posts

Saturday, July 29, 2017

Part two: Shangri la Hotel to PCMC Raya!

Assalamualaikum.

Sambung lagi.
Petangnya pulak, di sebabkan evening session punya talked kat Shangri La Hotel ini not too interesting,
Apalagi... cabut ar kan.
Sorry yer. Memang more pada grand opening and public part pon kan.
So, better gi tumpang makan-makan Raya dekat hospital.
FYI gak esok Saturday. Pagi ke petang all topic best. So tampal-tampal ar kan.
Hhehhe.

Sampai hospital, around 02.45 pm. Solat Zohor dulu.
Then baru la ajak the gang department pergi serbu tempat celebration tuh.
Ramai orang but not too crowded yang gila-gila macam orang buat sale tuh.
So, i'm fine.
Baju pon memang kena theme. Modern sikit jer.

Ni korang jangan makan pulak, sebab ianya diperbuat daripada kotak semata-mata.
Dlam mankuk tingkat tu pon tak ado benda.
Jangan jakun boleh tak?

Diorang punya decoration memang semangat habis. Meriah sampai boleh mengembalikan nostalgia lah.
Makanan sedap, maybe baru lunch nasi ayam kat conference so tak adalah repeat makan sangat.
And selingan nyanyian serta ada video from staff membuatkan ianya not too akward.
Yang tak kena hala tujuan gitu.

And, sempat la tangkap lots of pictures.
Luckily ada my camera sebabkan oleh conference tuh. Then, korang usha-usha lah sendirik.
Mostly not too focus. Sebabkan orang lain yang ambil and plus i reduced the size every picture.
Even gitu... tetap awesome.
Sebabkan modelnya ohkey.
Hhhahhah.

So, sambung lagi ar.

Dia bukan DJ Dave ok ladies.
Dia... adalah dia.
Tu jer nak cakap.

Kat tangga pon jadik lah. Asal muka fotogenic ohkey.
Teh tarik mamak on spot!

Ni geng budak macam-macam kaler. Meriah geng diorang.
Boleh buat band Teratai layu di tasik madu.
Next platinum nih. Jangan memain. Tengok senyum pon dah tahu.
Ni nak kata Marhaban, garu kepala jer la.