THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label gambar hiasan meja. Show all posts
Showing posts with label gambar hiasan meja. Show all posts

Saturday, June 07, 2014

Wedding: Hiasan meja

“Today, two families become one. So, pick a seat not a side.”

Hah, duduk-duduk…
Jemput makan….

Gitulah antara ayat common bila sampai tuan rumah yang buat kenduri kendara. Adat orang timur, penuh atata susila.
Kalau ayat aku, kalau boleh makanlah sampai pengsan… Hehhehe…


Guest yang datang (included akulah), memang nak tempat yang cantik, selesa dan bersih. Tiga kriteria tu kalau ada cukup sudah. And if ada hiasan lain-lain, lagi Alhamdulillah. But…
But…

Jangan lebih-lebih Jah! Jangan diletak gading putih disitu jugak, kang aku jual kang.





Amacam? 
Okay kan DIY yang aku sertakan tuh... leh bagi tips extra bagi yang buntu idea.
Deebak!











"kalo lah gaya gini... tak balik rumah pun tak per.."