THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label chocolate die hard fan. Show all posts
Showing posts with label chocolate die hard fan. Show all posts

Thursday, April 10, 2014

Roses Cadbury chocolate

Oh yeah?

If korang nak tahu, aku ni bukanlah die hard fan for spesis coklat. And aku tak akan beli if aku kena kuar wet sendiri. So how can I able to eat this thing by my own way? 

Bila balik kampung, benda yang more interesting than eva is the fridge! And i will kiss you.
Then, biasanya ada coklat dalam tuh. (poyo- if korang lucky la baru der). FYI, any goodies from kenduri kahwin akan di---collect/  campak masuk dalam sini. Maksudnya, mak ayah kan dah tua.... Dak baik la kan makan manis-manis.

So anak-anak dia balik tolong 'bedal'! Candy party in da house... : )
See how good daughter/son we're....

And cara lain adalah by present from others. Contohnya cam pagi tadi ada talk and some exam. FYI, I got high mark! Aha-aha...
(Shuffle sikit) hurm, and imbuhannya- roses Cadbury chocolate.


BTW, aku jenis baik hati-aku distribute choc yang dapat tuh and lastly one for myself (seriously aku not jenis yang simpan and makan sendiri). Signature truffle... Rasa dia?
Tasteless....
Sorry.
No expression to be impress. 


Sebab tu aku cakap aku bukanlah die hard fan for this coklat-coklat things. So please, don't talk about choc to me if you don't want to die young! 

Joking! 

Nak story choc kat aku?
Can, but talk to my feet.

Kurang di ajar tak?