THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label cerita seram. Show all posts
Showing posts with label cerita seram. Show all posts

Saturday, September 08, 2012

Kamu-Si nombor yang peliks.

Assalamulaikum dan selamat malam.

Apa benda yang pelik-pelik nih?
Of course aku nak kongsi sedikit misteri versi nusantara tercekik kat sini. I think, something is wrong with my phone number (Upax).. does celcom also reuse diorang punyer number?

And story mory pelik nih just start happens this year and become worsen after raya. Daripada aku start guna masa kat college dulu, tarak paper pulak. Hurmm.. 

Antaranya----->
MESSAGE: Yalil bro... Adik ko ade tolak bluetooth headphone lg x?
MESSAGE: Askum tuan.. Dijemput tuan dan keluarga ke rumah terbuka kami mozi & Nor di alamat *****************, nilai perdana. .kdatngan anda di hargai..wslm.
CALL: Its just happen yesterday evening. 

So..... What do you thinks?
Misteri mistress tercekik...

Sunday, May 13, 2012

OFFERING someone dead!


Assalamualaikum...
Wahai para ahli kubur.

Walaweh, kenapa permulaan blog aku begini ya (sambil muka berkerut). 
Is it 'cause story mory pada kali ini berkisar mengenai 'kegelapan', 'hantu', atau 'malang'. 
Or death note.
'L' in da house.

Hermmm... nothing special. 
If korang nak tahu, i'm not a fan of horror movie. At all.
Take a note please.
But lately, i try watched some of it. And it's not too bad. Yek-yek jer. Even takut sebenarnya. Plus-make sure I had a pillow beside me.
Hehheh...

This horror film is like bad exercise to your heart. Trust me.
So much surprising!
Usually happened when a actor/actress alone, and I like... here we go.
Get ready for super ugly/bloody soul. 
And...
Pelakon time tu pulak cam berlagak hero, memang sound safe la kan. 
Hate that part.

In this runaway movies, kalau nak lagi menambahkan perisa ke-seraman itu, apa kata try wujudkannya dengan mematikan lampu bilik korang dan bukak kipas kuat-kuat. 
Cam seram-seram sejuk.
Choi!