THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label cerita pasal post blog. Show all posts
Showing posts with label cerita pasal post blog. Show all posts

Monday, April 01, 2013

Blog: Kau post pasal apa?


Assalamulaikum.

Today kita chit chat pasal blog. Ada apa dengan blog? Apa yang korang post hari ini?
Satu benda yang ‘best’ pasal menulis kat blog ini adalah korang boleh post semua benda yang korang suka. Macam diari yang di internetkan… ada privacy dan ada setting public. Macam-macam boleh korang jumpa. Zaman sekolah yang gila-gila, kisah putus cinta dan frust menonggeng, binatang peliharaan yang ingat comel la tu, fesyen, buku-novel cintan cintun… Kalau korang geram teramat dan nak kutuk budak satu rumah korang pun boleh… asal jangan dia baca korang punyer post udah. Hahahh… 

Untuk aku, aku akan post apa yang aku lalui dan benda yang rasa (aku rasa) patot sesangat untuk sharing. Sharing-caring-and-loving. Terjiwang santan la pulak. For sure aku akan post pasal anak sedara (cucu dalam keluarga kami), bila aku gi merayau tepi jalan, routine hari-hari, makanan ker, baju yang aku fesyenkan, dan everything pasal diri aku. Berlagak macam ada pula orang nak amik tau kan… tapi, look like I care? Kalau paparazzi sibok nak korek citer Selebriti-aku gali lubang sebelah (berlagak ‘Diva’). Tapi, aku punya limited edition… apa yang aku post, itulah korang kena baca. Tak puas hati? Nak gadoh, jumpa kat simpang luar.

Done.
So, seperti yang aku cakap diatas… post kali ini: Maxi dress mustard color yang aku baru beli kat Times Square.


Baru sekali pakai…terasa aku terlebih ke-ayuannya! OMG, sila lempang diri sendiri.
Harga: around Rm40.00
Nak? Sila beli sendirik.