THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label cereal and me. Show all posts
Showing posts with label cereal and me. Show all posts

Wednesday, July 12, 2017

Cereal and Me

Assalamualaikum.

Nampaknya this coming months sampai next year. InsyaAllah.... cereals are going to be my BFF.
Not only for breakfast, snack time but for dinner and maybe lunch.
Sebab i like those, more than rice right now and ianya sangat senang dimakan.
Agak-agak boleh consider acceptable tak my appetite nih?
Ada yang akan kecam?

Nih bukan part melupakan asal usul but more pada ikut tekak sendirik.
And don't worry, I'm fine.

I just missed my family!

Selain cereal, i still attached to bread. Oat sihat from my friend. And of course more buah buahan.
Fiber kena ada gak.
Untuk tak de lah tinggal rangka je nanti, i will make sure... dalam a week tu ada lah tiga empat kali kena makan nasi full set.
Or at least Mc Donald porridge.
Remind me please.

Honey star and Coco crunch ni brand normal yang kena ada.
My stock for it dah full, time Ramadan masa tu. 
Siap ada banyak lebih.
Kat my department ada two on standby and kat rumah always two jugak. 
So memang perfect la kan.

Ni food fav sampai la terikut-ikut balik Raya masa tu. 
Orang shopping baju raya, i busy tolak trolley carik creal.
Sampai empat box on standby.
Lastly, anak sedara yang pakat habiskan.
Berhuhu jela.

So, nampaknya memang tak payah diet.
And kena more light exercise.

Next year big project make me so awesome!