THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label baju dinner less drama. Show all posts
Showing posts with label baju dinner less drama. Show all posts

Tuesday, February 21, 2017

One kind of friends


Assalamualaikum.

In our life, mesti akan ada selit-selit one kind of friend yang menjadikan all the things itu masalah.
Even includes if you have a dinner anniversaries.
Not party.
And the problems obviously, nak pakai baju apa?
She will make this small things macam a big issues.
Rasa macam...

Hello.
Pakai ajelah baju apa pun, mix and match apa yang patut.
Asal sikit-sikit ikut tema.
And baju tu pentingnya dah tutup aurat.
Kept safe and comfortable.
Jalan.

Nanti tiba sana bukannya ada orang nak ngurat pon.
Ada pon diorang sama cuci mata.
And let the night goes.
You jugak yang akan merana dengan mekap semua. High heels bagai.
Jangan nak merungut sumpah seranah dah la.
If so, tinggal sengsorang.
Meroyanlah puas-puas.

And at the same time, i enjoying my dinner awesomely!

I know, ramai orang look me macam tak tahulah nak cakap lelaki ke perempuan.
Maybe it's part of me yang suka bersederhana and pick the simple one.

Tu belum kira yang bila bab bersiap, i'm faster than the guys duh.
Sebab i don't put make up on. I can't. Allergic bit.
And i likes flat shoes than heels.
I prefer no handbag.
Yeah. welcome to my life.
Hahahhaha...

Banyak lagi yang sebenarnya. Malas nak reveal lebih-lebih.

Berbalik pada kawan jenis camtu... sometimes pelik sangat cara diorang spend money.
Pada one night yang glamour but no benefit at all, to me.
Kata orang kita punya duit kita punya sukalah.
So, i pon tak lah nak komen banyak-banyak.
Just boleh cakap, just be yourself.
Like me.

So, because of this... my life is less drama.
And more easy.
= )

P/S: About that 10th dinner anniversaries. Nak pergi ke tak, tak tahulah. If so,maybe i will just pick up my old simple black dress.