THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label apiz. Show all posts
Showing posts with label apiz. Show all posts

Wednesday, February 22, 2017

Hapiz Birthday!

Masa tuh budak kecik mih celebrate beday dia.
Kemain siap belon bagai.
Siapa punya idea lah. Suka la depa nih.
Apiz. Dia nih muka jer suci, tapi gangsa sebab suka buli adik dia, Anas.
Anas not in pict sebab time nih dia tengah tidur.
Si kecik tu, kalau tengah tidur jangan kejut. Sebab dia susah nak tidur. Time malam lagilah.
Boleh siap layan bola denagn atuk dia sampai ko 11.30 malam.
Weiii...

Anyway, happy birthday apiz rambut pacak!
Wish you success in anything you do.
May Allah always bless us.
Aamin.

Thursday, September 22, 2016

Cik Ziqa dan Apiz versi Kacamata

Aku tak tahu mana diorang belajar pandai welfie bagai nih.
Nice gak diorang capture.
Tapi, nih la budak-budak zaman sekarang, senang noh terikut.
Siap bergaya dengan sunglasses semua.
Si akak nih, if bergambo tak tunjuk gigi... tak sah.
Hobi dia la kot.
Muka si Apiz tu dah boleh train jadik part time job.
Anas mana anas?
Kesian Anas selalu kena tinggal.
Oh my nenas.

Thursday, April 17, 2014

Cik ziqa and mr apiz!

Aku tak tahu lah apa budak dua ekor nih buat... Mungkin ohlala untuk membuatkan ayah and ibu diorang makin pening an hilarious dengan diorang punya craziness!