THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label Peristiwa yang menyakitkan hati. Show all posts
Showing posts with label Peristiwa yang menyakitkan hati. Show all posts

Tuesday, August 12, 2014

Okay, this is too much

Hi,
Nah. someone not in mood.
Better watch out.

Aku nak habak satu cerita, tiga hari lepas.
....this is about a men yang perasan bagus dan poyo gila.
Gila sangat-sangat lah yer kepoyoannya itu.
The best words i can described about him.
I'm sorry.

So, in my working department.
Aku kena tanyalah,
If diorang ada wearing something 'fake'...
Like-piercing, dentures, jewelries, and whatever.  

So bila bab Gigi. 
In my normal tone, aku ask... "Sir, do u have any loosen teeth?"
So, dia cam blur.
Ohkeyyyy...
And nurse sebelah pon cakap,
Gigi goyang.
*mana tau dia tak faham, kannnn...

And guess what,
Dia cakap ayat aku tak specific...
"Gigi dia semua goyang, tapi goyang macam mana?"
What the.... salah aku ke?
Cheit!

So, aku just senyum tak kata apa, tapi dalam hati... 
Gigi kau semua goyang?
Biar betul oi, ko ni osteoporosis awal benor... Hormone pon poyo cam orang yer gak. 

End case. 


And petangnya ada orang post ni kat my whats-app...
Dan i think it's make my day dan tak poyo. 
Cer tengok gaji dia? 
Kau hado???

Bye.