THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Showing posts with label Ayat al Quran. Show all posts
Showing posts with label Ayat al Quran. Show all posts

Saturday, April 13, 2013

Ayat al Quran yang aku suka

Ini adalah ayat alquran lain yang aku suka jugak.

Moral of the story by me yang aku nak translate adalah semua orang inginkan keuntungan/merasa beruntung-aku pun semestinya nengharapkan begitu gak. Cam orang putih selalu cakap: lucky girl! Orang cina pulak; banyak ong ar ini olang! Haha....

Mesti kembang kempis hidung kan? Kehkehkeh... Back to our topic, perkataan powerful lain adalah: petunjuk! Means yang kita absolutely nak Allah shows us a right way. Betol tak? Tapi, bila musibah datang...jangan salahkan takdir okehhh, mungkin got benefit behind every single incident.. Who's know!

Solat Istiharah... I like using this word. Ia melambangkan how Islam person it is. Everything return back kepada yang Di atas... Petunjuk sebenar! Dan ingatlah Sekaya mana kita,semiskin mana kita... Keberkatan itu penting! Selain halal...

Alhamdulillah, that's why aku suka baca al Quran Dan tafsirnya... Hehe...
It's nice when I treats alike I reading a story book! Wonderful instead.