THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Monday, March 24, 2014

Ayah piggyback anak, nampak smoking hot!

Assalamualaikum,
I'm back!
Selepas lama menyepi.

Actually, kisah ni tak ada kena menggena pun dengan hidup aku. Ayah piggyback anak? ayah aku pun dah tua, aku pun dah beso-nak kendong buat apa kalau kaki sendiri boleh funtion well. Jangan buat drama okay. Mungkin dulo-dulo punyer story few years ago ada la. Tapi aku teror pulak nak snap moment time tuh, pegang botol susu pun entah mak aku sandal dengan blanket. See?

But aku kan suka stalker- googling, facebooking and other news. And aku ter-ehem! When see the paparazzi snap orlando bloom dengan anaknya, Flynn. For this time, aku bagi satu bintang coz it's look awesome! Dengan caya atau tak, aku access more about Orlando bloom. Mungkin this time maser dia unmarried:


Biasa sajer, kalo aku pandang dia maser beli chili dekat uncle Tan bawah apartment mungkin aku just said, oh okay. 

Even Si Orlando ni bikin gempak dengan suit yang aku minat bila mana-mana lelaki wear this. But aku hanya cakap, hang ingat muka hang ensom ko buat gayo gitu. 

But-but-and for next fifty times but... Aku surely no pandang lain if Orlando nih piggyback Flynn. He looks smoking hot! Perghh, nampak jiwa seorang ayah-rather than muka kat atas tadi yang macam playboy sesat. 




Sweet, okay. Tapi tolak tepi black dog kat situ. Anggaplah itu kucing Garfield but in selubung hitam. Ada aku perlu terang kan lebih lagi? 

And, untuk sesiapa yang bergelar ayah to anak-anak yang masih kecik (reason terbalik aku bagi untuk elak anda terkehel leher or tangan). Just piggyback them, then I will say that you're the next adorable smoking hot man!