THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Friday, September 07, 2012

Aiman Azlan: Even we're peer, I respect you more.

Assalamulaikum.

Dalam surfing petang-petang gini +++ layan idea camner nak mintak cuti kat bos tok pegi KL... Layan Facebook yang tak sudah-sudah. Layan diri bagi more motivated yang dah tinggal 20%. Hurrmm.

Then, dalam post aku ada la orang like-biskut munchy's (saja tengok-tengok profile dia, mana tau dia bebetul jual biskut munchys). Guess what? Der la makhluk Allah yang aku gatal tangan terbukak profile dia. Mungkin sebab gaya pelik dia. Ahahah... And here he is----> Aiman Azlan.



FB dia>>> CLICK. Belog dia>>>CLICK.
As aku kata kat post "even we're peer, I respect his more."

Sebagai seorang Islam yang masih cuba trying hard for survive in wild world, memotivasi-an diri adalah cara paling-paling-paling-paling berkesan. Menurut aku lah. Korang??

Tepuk dada, tanya iman.