THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Friday, November 18, 2011

Mostly Figures: Baby, Kamu Sangat Comel


Assalamualaikum.....

Sesungguhnya-tiada siapa dapat menolak serta menafikan kecomelan, kekuitan si cilik nih (cik Nurul Haziqah Hayazid). Oleh itu, sebagai bukti bahawa cik ziqa ni memang superb model international, maka 'try' tengok gambar-gambar di bawah ini (nak tunjuk real tak boleh kan). 

Korang akan rasa terpaku dengan keindahan Allah yang maha sempurna (mudah-mudahan). 
Tunggu apa lagi----






--------------------------------------------beshnyer!!---------------------------------------

Daripada tembam dan kurus---kecik ke besor. Dia tetap comeh dan makin manja kat atok (nek motor) dan nenek dia (gi pasar pepagi). Huh, jeles I!. 




Tak kira gi jalan Mall, gi bengkel kereta--dia tetap boleh tersenyum manis dan menampakkan batang giginya yang tak seberaper tuh. Tergoda I!

*Semoga cik ziqa tatap tersenyum dan comel selalu.. Sweet time with you, babe!